Tuesday, May 14, 2013

"DRAMA KALAU BUKAN AKU"

 
 
Okay, Assalammualaikum again.
Sapa tengok drama nih?!
Sumpah! Kalau aku jadi "Nurin"
memang tak boleh hidup lah kut lg rasenya..
Ada lagi ke perempuan mcm dia?
kesian right? dah pernah kawin...
then dapat lak Husband tak guna(cerai)
then tiba2 terpaksa kawin ngan lelaki cacat a.k.a ERRY PUTRA
Maybe hidup dia lebih bahagia dngan erry putra walaupun x sempurna..
TAPI? tiba2 diperkosa dengan teman lelaki adik ipar sendiri?
WHAT THE HELL hidup macam tuu?
Maybe kalau kita jd dia, memang x sanggup hidup lah kan?
berat gilaa ujian NURIN tu wehh..sumpah.. sedih gilaa hidup..
one day if baby dia lahir, again problem in future..
anak dia mungkin x sempurna juga or maybe
x boleh terima ayah dia or macam2 lahhh.. mungkin erry putra tu kaya..
tp dia as husband mcm x mampu untuk cari nafkah untuk his family.
Cuba bayangkan klau2 family dia jatuh bankrupt kan?
That's not good for future ok.. kesian Nurin..
HAHAH..over, ini hanya drama.. hopefully x ada girls kt luar
sana macam Nurin.. or maybe yg lebih kesian dari tuu..
Cerita ni memang baguslaa..ada teladan dan tauladan..haha.
 
*BalqisMohamad*